Schoonheidssalon Lia ter Velde
Salon Lia ter Velde
Peregaard 11
1689 HM Zwaag
0229-235159

Börlind behandelingen

Reinigingsbehandeling: ca. 60 min. € 38,50

De behandeling begint met warme compressen. Daarna wordt de huid gereinigd met milk of reinigingsgel. Een peeling zorgt ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden. Om de huid op te weken volgt er een stoombehandeling of kruidencompressen. Hierna worden evt. meeëters en/of gerstekorrels verwijderd. Een masker zorgt ervoor dat de huid weer kalmeert. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een dagverzorging.

Basis gezichtsbehandeling: ca. 90 min. € 55,00

De onderdelen zoals beschreven bij de reinigingsbehandeling vindt u natuurlijk ook terug bij de basis gezichtsbehandeling. Daarnaast worden de wenkbrauwen geëpileerd en kunt u zich ontspannen tijdens een heerlijke gezichts- en decolletémassage.

Luxe gezichtsbehandeling: ca. 100 min. € 67,00

Om uw huid een echte oppepper te geven, wordt de basis gezichtsbehandeling uitgebreid met een speciaal masker en ampul, natuurlijk aangepast aan uw huid.

Super gezichtsbehandeling: ca. 120 min. € 77,50

Een echte verwenbehandeling die begint met een voetenbad en korte voetmassage. De huid wordt gereinigd, meeëters en/of gerstekorrels worden verwijderd en de wenkbrauwen worden geëpileerd. U kunt zich heerlijk ontspannen tijdens een penseelmassage van het gezicht gevolgd door de manuele massage van hoofdhuid, gezicht en decolleté. Een ampul en speciaal masker zorgen voor een oppepper van de huid. De behandeling wordt afgesloten met een dagverzorging en evt. een lichte make-up.