Schoonheidssalon Lia ter Velde
Salon Lia ter Velde
Peregaard 11
1689 HM Zwaag
0229-235159

Dr. Hauschka behandelingen

Basis gezichtsbehandeling: ca. 90 min. € 60,00

Warme compressen zorgen ervoor dat u zich ontspant. De huid wordt gereinigd met een reinigingsmilk. Hierna volgt een dieptereiniging met reinigingscrème. Naar wens worden de wenkbrauwen geëpileerd. De huid wordt opgeweekt d.m.v. de vapozone. Dit zorgt ervoor dat eventuele meeëters/gerstekorrels makkelijker verwijderd kunnen worden. De penseelmassage stimuleert de lymfebanen. Een masker aangepast aan de klant en een dagverzorging sluiten de behandeling af.

Klassieke Dr. Hauschka behandeling: ca. 135 min. € 89,00

De behandeling begint met een geurig voetenbad. De stress van alledag lost op in warmte en geeft een gevoel van welbehagen.

Na het voetenbad neemt u op de behandelstoel plaats en worden de voeten en benen gemasseerd.

De ontspanning van het hoofd, de armen en de handen is het volgende onderdeel van de behandeling.

Compressen op gezicht en decolleté zijn het begin van de gezichtsbehandeling. Met milk en/of reinigingscrème wordt het gezicht gereinigd. De vapozone verweekt de huid zodat evt. meeëters en/of gerstekorrels makkelijker verwijderd kunnen worden. Een reinigend masker sluit dit deel van de behandeling af.

Een belangrijk deel van de behandeling is de lymfestimulatie. De massage met penselen bevordert de vloeistofprocessen in het weefsel en stimuleert de regeneratie en gezondheid.

Na deze penseelmassage worden er ampullen en een pakking opgebracht. Terwijl de pakking zijn werk doet, wordt het decolleté gemasseerd. Na een kwartier wordt de rest van de pakking ingedampt en wordt er een dagverzorging aangebracht en eventueel een lichte make-up.